Tosti met Landana Jersey en Kimchi

Bereidingstijd: 15 min.

Ingrediënten (voor 2 tosti’s):

  • 100 g Landana Jersey Belegen
  • 4 sneetjes zuurdesembrood (of ander stevig brood naar keuze)
  • 100 g kimchi, uitgelekt en fijngehakt
  • 2 eetlepels boter, op kamertemperatuur
  • Optioneel: 1 theelepel sesamzaadjes of bosui voor extra smaak

Bereiding:

  1. Bereid de Tosti:
      • Besmeer één zijde van elke boterham met een dun laagje boter.
      • Leg twee sneetjes brood met de beboterde zijde naar beneden.

2. Stel de Tosti Samen:

      • Verdeel de Landana Jersey kaas gelijkmatig over de twee sneetjes brood.
      • Leg de fijngehakte kimchi bovenop de kaas.
      • Optioneel: Strooi wat sesamzaadjes of fijngehakte bosui over de kaas en kimchi voor extra smaak.
      • Leg de andere sneetjes brood erbovenop, met de beboterde zijde naar boven.

3. Bak de Tosti:

      • Verhit een pan op middelhoog vuur. Bak de tosti’s ongeveer 3-4 minuten per kant, tot het brood goudbruin en knapperig is en de kaas is gesmolten.
      • Druk zachtjes aan met een spatel zodat de kaas goed smelt en mengt met de kimchi.

4. Serveer:

      • Haal de tosti’s uit de pan en snijd ze diagonaal door.
      • Serveer meteen terwijl ze nog warm zijn en geniet van de heerlijke combinatie van romige kaas en pittige kimchi!

Bekijk ook ANDERE recepten: